24-06-2019

» » Eny Sagita - Jomblo Kesekso

Download Lagu Eny Sagita Jomblo Kesekso MP3 Dari Album Single Dangdut 2018, Lengkap Dengan Lirik Dan Video Klipnya, Lagu Ini " Eny Sagita - Jomblo Kesekso " Sudah Dapat Kamu Dengarkan Di Media Online Sepeti JOOX , ITUNES , SPOTIFY , KKBOX , DEEZER , AMAZON , YOUTUBE Dan Lainnya . Belilah Kaset / CD OrigalNya Ya Bro!!! ...!

Eny Sagita - Jomblo Kesekso
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Download lagu Jomblo Kesekso Eny Sagita mp3


Lirik lagu Eny Sagita Jomblo Kesekso

Ngenes tenan nek di rasakno
Awan bengi kerjo ming golekne sopo
Nganti kebal aku di ece konco
Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

#END LIRIK
Unduh lagu Eny Sagita Jomblo Kesekso dari album "Single Dangdut 2018" gratis di Wap7. Beli juga musik original di iTunes untuk mendukung karyanya atau gunakan I-Ring / RBT Eny Sagita. Jangan lupa untuk share lagunya ya. Thanks!
Lagu Terkait
» Eny Sagita - Gus Dur
» Eny Sagita - Taiwan Ninggal Janji
» Eny Sagita - Saben Malem Jumat
» Eny Sagita & Kakung Lintang - Rindu Terobati
» Eny Sagita - Cinta Di Pulau Bali
» Eny Sagita - Sante Wae Mak
» Eny Sagita - Ngelabur Langit
» Eny Sagita - Jomblo Kesekso
» Eny Sagita - Nasibku
» Eny Sagita - Kependem Cinta
Lagu Terbaru
» Bergek - Bek Pake Syarat (feat. Ery Juwita)
» Ukays - Terpaksa Ku Lepaskan
» Kim Chungha - Snapping
» Ully Moch & Ifan Seventeen - Hun
» Ahin - You're My Everything (전부이니까)
» AKD Band - Sadar Diri
» Klenik Genk - Roso Iki
» Lalahuta - Buat Apa Mencoba
» Nella Kharisma - Cinta Tak Direstui (feat. Fery)
» Syahiba Saufa - Bengkung