17-01-2019

» » Intan Rahma - Wegah Kelangan

Download Lagu Intan Rahma Wegah Kelangan MP3 Dari Album Single, Lengkap Dengan Lirik Dan Video Klipnya, Lagu Ini " Intan Rahma - Wegah Kelangan " Sudah Dapat Kamu Dengarkan Di Media Online Sepeti JOOX , ITUNES , SPOTIFY , KKBOX , DEEZER , AMAZON , YOUTUBE Dan Lainnya . Belilah Kaset / CD OrigalNya Ya Bro!!! ...!

Intan Rahma - Wegah Kelangan
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Download lagu Wegah Kelangan Intan Rahma mp3


Lirik lagu Intan Rahma Wegah Kelangan

Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Neng Ati
Pengenku Kowe Ngerti Seng Tak Pikir Saiki

Tulung Kowe Ojo Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo We Tak Patri, Neng Njero Ati
Nangen Arep Piye Maneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njaluku Kowe Ojo Nangis, Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wes Ginaris, Dudu Penjaluku
Nglungani Sliramu Abot Rasene, Panguparane

Ora Ono Niat Ngelarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gedhe Roso Tresnoku
Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Kowe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Le Nglarani

Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo We Tak Patri, Neng Njero Ati
Nangen Arep Piye Maneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njaluku Kowe Ojo Nangis, Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wes Ginaris, Dudu Penjaluku
Nglungani Sliramu Abot Rasene, Panguparane

Mung Kependem Roso Tresno
Bebarengan Ora Bakal Dadi Nyoto
Pengen Langgeng Yo Kuwi Karepku
Nangeng Wong Tuaku Ora Setuju

Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo We Tak Patri, Neng Njero Ati
Nangen Arep Piye Maneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njaluku Kowe Ojo Nangis, Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wes Ginaris, Dudu Penjaluku
Nglungani Sliramu Abot Rasene, Panguparane

#END LIRIK
Unduh lagu Intan Rahma Wegah Kelangan dari album "Single" gratis di Wap7. Beli juga musik original di iTunes untuk mendukung karyanya atau gunakan I-Ring / RBT Intan Rahma. Jangan lupa untuk share lagunya ya. Thanks!
Lagu Terkait
» Intan Rahma - Tetep Yakin
» Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan
» Intan Rahma - Urip Kui Keras
» Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan
» Intan Rahma - Crazy Love
» Intan Rahma - Nggenteni Janjimu
» Intan Rahma - Harapan Palsu
» Intan Rahma - Kangen
» Intan Rahma - Yowis Sorry
» Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir
Lagu Terbaru
» Endah Pamora - Bolu
» Al Ghazali - Kisah Kehidupan
» Edot Arisna - Abdulah
» Chintya Gabriella - Kemarin
» Wury - Sido Sayang Ora
» Lifa Nabila - Gemes Mes Mes
» Fahmi Aziz - Gurauan Berkasih Feat. Nuno Neo & Delia Kartika
» Felovoice - CintaiMu
» Not Today - 13 September
» De'noise - Cinta Pertama