21-11-2019

» » Mergo Enak x Pendhoza - Mantan Dadi Manten

Download Lagu Mergo Enak x Pendhoza Mantan Dadi Manten MP3 Dari Album Single, Lengkap Dengan Lirik Dan Video Klipnya, Lagu Ini " Mergo Enak x Pendhoza - Mantan Dadi Manten " Sudah Dapat Kamu Dengarkan Di Media Online Sepeti JOOX , ITUNES , SPOTIFY , KKBOX , DEEZER , AMAZON , YOUTUBE Dan Lainnya . Belilah Kaset / CD OrigalNya Ya Bro!!! ...!

Mergo Enak x Pendhoza - Mantan Dadi Manten
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Download lagu Mantan Dadi Manten Mergo Enak x Pendhoza mp3


Lirik lagu Mergo Enak x Pendhoza Mantan Dadi Manten

Tulung percoyo wae kuwi jodomu
Sing bakal ngancani uripmu
Sing bakal njogo atimu

Aku ikhlas nompo kasunyatan iki
Sing penting bungah atimu
Sing penting suci niatmu

Rasah tok piker getun
Sing ono njeru atiku
Mergo kowe karo aku
Cukup dadi masa lalu

Tak dongakke
Kowe bakal langgeng sak lawase
Rasah kuatir
Aku wis lila nadyan di tinggal lungo

Tulung percoyo atiku
Aku kuat nyawang sliramu
Mbiyen mantan dadi manten
Ning pelaminan karo wong liyo

Rap:
Taline asmoro saiki dadi cerito
Anggonku duweni rasa
Kudu iso tak ilangno
Kowe sing tak tresno
Jebul jodone wong liyo
Aku wis ngikhlasno
Iso sabar lan nerimo

Rasah tok piker getun
Sing ono njeru atiku
Mergo kowe karo aku
Cukup dadi masa lalu

Tak dongakke
kowe bakal langgeng sak lawase
Rasah kuatir
Aku wis lila Nadyan di tinggal lungo

Tulung percoyo atiku
Aku kuat nyawang sliramu
Mbiyen mantan dadi manten
Ning pelaminan karo wong liyo

Rap:
Ati wis tak tata mangkat undangan rabimu
Ora tak tangisi mergo wis masa laluku
Mugo kowe bahagia karo pilihanmu
Mantan dadi manten miker kowe wis ra perlu

Rasah tok piker getun
Sing ono njeru atiku
Mergo kowe karo aku
Cukup dadi masa lalu

Tak dongakke
kowe bakal langgeng sak lawase
Rasah kuatir
Aku wis lila Nadyan di tinggal lungo

Tulung percoyo atiku
Aku kuat nyawang sliramu
Mbiyen mantan dadi manten
Ning pelaminan karo wong liyo

Tak dongakke
kowe bakal langgeng sak lawase
Rasah kuatir
Aku wis lila Nadyan di tinggal lungo

Tulung percoyo atiku
Aku kuat nyawang sliramu
Mbiyen mantan dadi manten
Ning pelaminan karo wong liyo

#END LIRIK
Unduh lagu Mergo Enak x Pendhoza Mantan Dadi Manten dari album "Single" gratis di Wap7. Beli juga musik original di iTunes untuk mendukung karyanya atau gunakan I-Ring / RBT Mergo Enak x Pendhoza. Jangan lupa untuk share lagunya ya. Thanks!
Lagu Terkait
» Mergo Enak x Pendhoza - Mantan Dadi Manten
Lagu Terbaru
» Andmesh - Nyaman
» Wali - Lamar Aku
» Wali - Kuy Hijrah
» Gita Youbi - Kamu Di Hati
» Nashrin - Kawan Sejati
» Chaleeda - Rasa Begitu
» Angga Candra - Semua Demi Kamu
» Alay Ellisa - Hidung Belang
» Didi Kempot - Gusti Ora Sare
» Novi Rizki - Zanda TikTok