16-09-2019

» » Intan Rahma - Kudune Aku

Download Lagu Intan Rahma Kudune Aku MP3 Dari Album Single, Lengkap Dengan Lirik Dan Video Klipnya, Lagu Ini " Intan Rahma - Kudune Aku " Sudah Dapat Kamu Dengarkan Di Media Online Sepeti JOOX , ITUNES , SPOTIFY , KKBOX , DEEZER , AMAZON , YOUTUBE Dan Lainnya . Belilah Kaset / CD OrigalNya Ya Bro!!! ...!

Intan Rahma - Kudune Aku
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Download lagu Kudune Aku Intan Rahma mp3


Lirik lagu Intan Rahma Kudune Aku

Uwes tak cobo
Cobo ngikhlaske kowe
Aku ra yakin kuat
Kuat lehku ndelokke

Kepiye ra loro
Aku wes kadung tresno
Malah mbok tinggal lungo
Rabi ro wong liyo


Ninggal cerito
Tanpo mutuske aku
Iseh ra nyongko
Loro tenan atiku

Senajan perih
Kahanane wis ngene
Aku kudu isoh
Nompo kenyataane

Pacaran suwe urung mesti dadi
Selama iki jodone uwong tak jagani

Kudune aku sing neng sandingmu
Koyo mbiyen janjine
Bebarengan tekan kene

Suwene mlaku salah dalanmu
Tak gandeng mrene
Neng kowe malah gandeng liyane

Mberebes mili eluh neng pipi
Jebul sio sio aku adoh njogo ati
Aku sing nandur ning aku sing kudu mundur
Mung ngunduh paite atiku mbok gawe ajur

Kok perih ngene rasane urung percoyo
Aku lungo sedelo kowe gandeng tresno liyo
Kudune aku sing bersanding neng kono
Nanging ora ngiro kenyataane wis bedo

Pacaran suwe urung mesti dadi
Selama iki jodone uwong tak jagani

Ninggal cerito
Tanpo mutuske aku
Iseh ra nyongko
Loro tenan atiku

Senajan perih
Kahanane wis ngene
Aku kudu isoh
Nompo kenyataane

Pacaran suwe urung mesti dadi
Selama iki jodone uwong tak jagani

Kudune aku sing neng sandingmu
Koyo mbiyen janjine
Bebarengan tekan kene

Suwene mlaku salah dalanmu
Tak gandeng mrene
Neng kowe malah gandeng liyane

Kudune aku sing neng sandingmu
Koyo mbiyen janjine
Bebarengan tekan kene

Suwene mlaku salah dalanmu
Tak gandeng mrene
Neng kowe malah gandeng liyane
Neng kowe malah menggok dalane

#END LIRIK
Unduh lagu Intan Rahma Kudune Aku dari album "Single" gratis di Wap7. Beli juga musik original di iTunes untuk mendukung karyanya atau gunakan I-Ring / RBT Intan Rahma. Jangan lupa untuk share lagunya ya. Thanks!
Lagu Terkait
» Intan Rahma - Kudune Aku
» Intan Rahma - Sawangen Aku
» Intan Rahma - Tetep Yakin
» Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan
» Intan Rahma - Urip Kui Keras
» Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan
» Intan Rahma - Crazy Love
» Intan Rahma - Nggenteni Janjimu
» Intan Rahma - Harapan Palsu
» Intan Rahma - Kangen
Lagu Terbaru
» RapX feat Nisa Fauzia - Makan Hati
» Dengarkan Dia - Maya
» D'Masiv - Tanpa Mu
» D'Masiv - Samar
» D'Masiv - Terlalu Dalam
» Abdul & The Coffee Theory - Coffee Baby
» Harry Parintang - Hanyo Sabateh Bacinto
» A Tujuh Band - Yang Penting Ngopi
» Bunga Citra Lestari - Cinta Pertama (Sunny)
» Andra Respati - Tangise Tresno (feat. Gisma Wandira)