21-07-2019

» » Nining Meida - Pamit Feat. Anggra Inezya

Download Lagu Nining Meida Pamit Feat. Anggra Inezya MP3 Dari Album Single Pop Sunda, Lengkap Dengan Lirik Dan Video Klipnya, Lagu Ini " Nining Meida - Pamit Feat. Anggra Inezya " Sudah Dapat Kamu Dengarkan Di Media Online Sepeti JOOX , ITUNES , SPOTIFY , KKBOX , DEEZER , AMAZON , YOUTUBE Dan Lainnya . Belilah Kaset / CD OrigalNya Ya Bro!!! ...!

Nining Meida - Pamit Feat. Anggra Inezya
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Download lagu Pamit Feat. Anggra Inezya Nining Meida mp3


Lirik lagu Nining Meida Pamit Feat. Anggra Inezya

Jerit ati alim paanggang
Ceurik ati abot ngantunkeun
Ku teu wasa kedah nonggongan rasa
Ka panutan ati hareupan diri
Anu masih mika cinta

Kasabaran anu ngageuing kana diri
Pikeun anjeun diri abdi nu tos aya harti
Mareungan kana cinta anu anyar motekar
Panglipur ka bungah anu keur sirungan

Abdi indit lain teu micinta
Urang anggang lain teu satia
Demi anjeun pikeun abdi
Pinanggih jeung bagja

Engkang abdi pamit
Indit lain teu midedeuh
Ulah hariwang ulah salempang
Abdi nyawang di kaanggangan

Kasabaran anu ngageuing kana diri
Pikeun anjeun diri abdi nu tos aya harti
Mareungan kana cinta anu anyar motekar
Panglipur ka bungah anu keur sirungan

Abdi indit lain teu micinta
Urang anggang lain teu satia
Demi anjeun pikeun abdi
Pinanggih jeung bagja

Engkang abdi pamit
Indit lain teu midedeuh
Ulah hariwang ulah salempang
Abdi nyawang di kaanggangan

Engkang abdi pamit
Indit lain teu midedeuh
Ulah hariwang ulah salempang
Abdi nyawang di kaanggangan

#END LIRIK
Unduh lagu Nining Meida Pamit Feat. Anggra Inezya dari album "Single Pop Sunda" gratis di Wap7. Beli juga musik original di iTunes untuk mendukung karyanya atau gunakan I-Ring / RBT Nining Meida. Jangan lupa untuk share lagunya ya. Thanks!
Lagu Terkait
» Nining Meida - Pamit Feat. Anggra Inezya
» Nining Meida - Mojang Priangan
» Nining Meida - Es Lilin
Lagu Terbaru
» Dewi Perssik - Cinta Ayah
» Nella Kharisma - Haning
» Nonna 3in1 - Takkan Tergantikan
» PRODUCE X 101 - To My World
» PRODUCE X 101 - Boyness
» PRODUCE X 101 - Dream For You
» Dinda Permata - Cewek Matic
» Suran - Surfin’ (서핑해)
» Marion Jola - Damba
» Marion Jola - Jangan (feat. Rayi Putra)