21-07-2019

» » Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji

Download Lagu Dhevy Geranium Tanjung Mas Ninggal Janji MP3 Dari Album Single Reggae, Lengkap Dengan Lirik Dan Video Klipnya, Lagu Ini " Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji " Sudah Dapat Kamu Dengarkan Di Media Online Sepeti JOOX , ITUNES , SPOTIFY , KKBOX , DEEZER , AMAZON , YOUTUBE Dan Lainnya . Belilah Kaset / CD OrigalNya Ya Bro!!! ...!

Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Download lagu Tanjung Mas Ninggal Janji Dhevy Geranium mp3


Lirik lagu Dhevy Geranium Tanjung Mas Ninggal Janji

bebasan koyo ngenteni
udan ning mongso ketigo
najan mung sedelo ora dadi ngopo
penting iso ngademke ati

semono ugo rasane atiku
mung tansah nunggu tekamu
ra kroso setaun kowe ninggal aku
kangen… kangen’e atiku

aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
kowe janji lungo ra ono sewulan
nanging saiki wes luwih ing janji
nyatane kowe ora bali-bali

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe

semono ugo rasane atiku
mung tansah nunggu tekamu
ra kroso setaun kowe ninggal aku
kangen… kangen’e atiku

aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
kowe janji lungo ra ono sewulan
nanging saiki wes luwih ing janji
nyatane kowe ora bali-bali

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe

#END LIRIK
Unduh lagu Dhevy Geranium Tanjung Mas Ninggal Janji dari album "Single Reggae" gratis di Wap7. Beli juga musik original di iTunes untuk mendukung karyanya atau gunakan I-Ring / RBT Dhevy Geranium. Jangan lupa untuk share lagunya ya. Thanks!
Lagu Terkait
» Dhevy Geranium - Prei Kanan Kiri
» Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji
» Dhevy Geranium - Ini Rindu
» Dhevy Geranium - Bohoso Moto
» Dhevy Geranium - Kopi Lambada
» Dhevy Geranium - Kopi Lambada
» Dhevy Geranium - Zona Nyaman
» Dhevy Geranium - Lagi Syantik
» Dhevy Geranium - Ra Jodo (Versi Reggae)
Lagu Terbaru
» Dewi Perssik - Cinta Ayah
» Nella Kharisma - Haning
» Nonna 3in1 - Takkan Tergantikan
» PRODUCE X 101 - To My World
» PRODUCE X 101 - Boyness
» PRODUCE X 101 - Dream For You
» Dinda Permata - Cewek Matic
» Suran - Surfin’ (서핑해)
» Marion Jola - Damba
» Marion Jola - Jangan (feat. Rayi Putra)