20-06-2019

» » Nella Kharisma - Pacarku Dirabi Wong Liyo

Download Lagu Nella Kharisma Pacarku Dirabi Wong Liyo MP3 Dari Album Single Dangdut, Lengkap Dengan Lirik Dan Video Klipnya, Lagu Ini " Nella Kharisma - Pacarku Dirabi Wong Liyo " Sudah Dapat Kamu Dengarkan Di Media Online Sepeti JOOX , ITUNES , SPOTIFY , KKBOX , DEEZER , AMAZON , YOUTUBE Dan Lainnya . Belilah Kaset / CD OrigalNya Ya Bro!!! ...!

Nella Kharisma - Pacarku Dirabi Wong Liyo
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Download lagu Pacarku Dirabi Wong Liyo Nella Kharisma mp3


Lirik lagu Nella Kharisma Pacarku Dirabi Wong Liyo

pait roso kopi ra sepait atiku
nyawang kowe mbojo tapine ra karo aku
nyesek dodo iki nyekseni kowe rabi
limang taun yen pacaran tibane ra biso nduweni

enak wedang wedangan ra ngerti larange gulo
penak yen gandengan ra mikir atiku loro
rino wengi tak angen kowe sing bakal tak rabi
tresno wes tenanan tibo ra biso nduweni

sumpah mati atiku loro
pacarku dirabi wong liyo
rasane aku ra percoyo
tiwas kowe tak sayang sayang
tibo tresnomu melayang

pait roso kopi ra sepait atiku
nyawang kowe mbojo tapine ra karo aku
nyesek dodo iki nyekseni kowe rabi
limang taun yen pacaran tibane ra biso nduweni

enak wedang wedangan ra ngerti larange gulo
penak yen gandengan ra mikir atiku loro
rino wengi tak angen kowe sing bakal tak rabi
tresno wes tenanan tibo ra biso nduweni

enak wedang wedangan ra ngerti larange gulo
penak yen gandengan ra mikir atiku loro
rino wengi tak angen kowe sing bakal tak rabi
tresno wes tenanan tibo ra biso nduweni

sumpah mati atiku loro
pacarku dirabi wong liyo
rasane aku ra percoyo
tiwas kowe tak sayang sayang
tibo tresnomu melayang

pait roso kopi ra sepait atiku
nyawang kowe mbojo tapine ra karo aku, sayangku

#END LIRIK
Unduh lagu Nella Kharisma Pacarku Dirabi Wong Liyo dari album "Single Dangdut" gratis di Wap7. Beli juga musik original di iTunes untuk mendukung karyanya atau gunakan I-Ring / RBT Nella Kharisma. Jangan lupa untuk share lagunya ya. Thanks!
Lagu Terkait
» Nella Kharisma - Kopi Lambada
» Nella Kharisma - Goyang Pelita
» Nella Kharisma - Sebatas Teman Gendakan
» Nella Kharisma - Sebatas
» Nella Kharisma - Kepontang Panting
» Nella Kharisma - Pengen Dirabi
» Nella Kharisma - Cukup Aku Wae
» Nella Kharisma - Sajen Jepang
» Nella Kharisma - Konco Opo Rabi
» Nella Kharisma - Mama Aku Ingin Pulang
Lagu Terbaru
» Ashira Zamita - Say I Love You feat. Aldy Maldini
» Aviwkila - Lahir
» Dhevy Geranium - Prei Kanan Kiri
» Stray Kids - Side Effects
» Mira Putri - Halalkan Aku
» Near - Tra Bisa Lai feat. Faisal Resi & Carizo
» Mergo Enak x Pendhoza - Mantan Dadi Manten
» Young Lex - Target Operasi
» The KadriJimmo - Lamar (feat. Charly Van Houten)
» Yesung - Pink Magic