18-04-2019

» » Guyon Waton - Nelongso Atiku

Download Lagu Guyon Waton Nelongso Atiku MP3 Dari Album Single, Lengkap Dengan Lirik Dan Video Klipnya, Lagu Ini " Guyon Waton - Nelongso Atiku " Sudah Dapat Kamu Dengarkan Di Media Online Sepeti JOOX , ITUNES , SPOTIFY , KKBOX , DEEZER , AMAZON , YOUTUBE Dan Lainnya . Belilah Kaset / CD OrigalNya Ya Bro!!! ...!

Guyon Waton - Nelongso Atiku
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Download lagu Nelongso Atiku Guyon Waton mp3


Lirik lagu Guyon Waton Nelongso Atiku

ra iling janjine bien
koe ninggal aku ora mikir mikir
tanpo masalah sing ono koe moro ngadoh
gawe ati iki cidro

mili deres banyu moto
ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
mungkin iki wes garise
aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

mili deres banyu moto
ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
mungkin iki wes garise
aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

#END LIRIK
Unduh lagu Guyon Waton Nelongso Atiku dari album "Single" gratis di Wap7. Beli juga musik original di iTunes untuk mendukung karyanya atau gunakan I-Ring / RBT Guyon Waton. Jangan lupa untuk share lagunya ya. Thanks!
Lagu Terkait
» Guyon Waton - Pamer Bojo
» Guyon Waton - Nelongso Atiku
» Guyon Waton - Tibo Mburi
» Guyon Waton - Takkan Kembali
» Guyon Waton - Dukun Kagol (Klenik Genk)
» Guyon Waton - Ora Masalah
» Om Wawes X Guyon Waton - Penak Konco
» Guyon Waton - Kependem Tresno
Lagu Terbaru
» Marthynz - Salahkah Mencintaimu
» Rico Alexander - Memory Tak Terhingga
» Alwymuhammad - Alwymuhammad
» SMVLL - Mati Rasa
» Zulin Aziz & Iqa Nasra - Jadikan Aku Yang Halal
» NCT 127 - Lips
» Ruri Repvblik - Rahasia Hati
» Minseo - The First Love
» Eizy - Pelangi feat. Ryu
» Nella Kharisma - Kesengsem Pak Polisi