17-01-2019

» » Via Vallen - Ketapang Gilimanuk

Download Lagu Via Vallen Ketapang Gilimanuk MP3 Dari Album Single Dangdut, Lengkap Dengan Lirik Dan Video Klipnya, Lagu Ini " Via Vallen - Ketapang Gilimanuk " Sudah Dapat Kamu Dengarkan Di Media Online Sepeti JOOX , ITUNES , SPOTIFY , KKBOX , DEEZER , AMAZON , YOUTUBE Dan Lainnya . Belilah Kaset / CD OrigalNya Ya Bro!!! ...!

Via Vallen - Ketapang Gilimanuk
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Download lagu Ketapang Gilimanuk Via Vallen mp3


Lirik lagu Via Vallen Ketapang Gilimanuk

ning selat bali gilimanuk ketapang
kowe medot taline asmoro sayang
gemetes eluhku barengi ombak segoro
deres mili ing pojok plipis moto

ning selat bali gilimanuk ketapang
ati iki mbok gawe ra karuan
opo koyo ngene rasane wong nandang tresno
nanging nyatane ra tekan bebrayan

tak tompo kanthi ikhlas kabeh penjalukmu
tak trimo nadyan ngejor ati lan batinku
percuma anggenku arep ngranggeh lintang
yen nyatane wengi wes ketundung awan

suwunge atiku mbrebes mili mikir kowe
mergo ning ngimpiku jenengmu tansah sing ngawe ngawe
angel ati iki arep ngedohi tekan sliramu
senadyan tresno iki pancene wes ora nemu restu

sampek tekan endi tak gowo tresno iki
wedine kegowo sampek tekan pati

ning selat bali gilimanuk ketapang
ati iki mbok gawe ra karuan
opo koyo ngene rasane wong nandang tresno
nanging nyatane ra tekan bebrayan

tak tompo kanthi ikhlas kabeh penjalukmu
tak trimo nadyan ngejor ati lan batinku
percuma anggenku arep ngranggeh lintang
yen nyatane wengi wes ketundung awan

suwunge atiku mbrebes mili mikir kowe
mergo ning ngimpiku jenengmu tansah sing ngawe ngawe
angel ati iki arep ngedohi tekan sliramu
senadyan tresno iki pancene wes ora nemu restu

sampek tekan endi tak gowo tresno iki
wedine kegowo sampek tekan pati
wedine kegowo sampek tekan pati

#END LIRIK
Unduh lagu Via Vallen Ketapang Gilimanuk dari album "Single Dangdut" gratis di Wap7. Beli juga musik original di iTunes untuk mendukung karyanya atau gunakan I-Ring / RBT Via Vallen. Jangan lupa untuk share lagunya ya. Thanks!
Lagu Terkait
» Via Vallen - Linglung
» Via Vallen - Mimpi
» Via Vallen - Tanpamu Ku Tak Bisa
» Via Vallen - Ketapang Gilimanuk
» Via Vallen - Cinta Terindah
» Via Vallen - Ngukir Sandiworo
» Via Vallen - Selow (Karna Ku Selow)
» Via Vallen - Jaga Dirimu
» Via Vallen - Jaga Dirimu
» Via Vallen - Jangan Kau Menangis FT. Arya Dipangga
Lagu Terbaru
» Endah Pamora - Bolu
» Al Ghazali - Kisah Kehidupan
» Edot Arisna - Abdulah
» Chintya Gabriella - Kemarin
» Wury - Sido Sayang Ora
» Lifa Nabila - Gemes Mes Mes
» Fahmi Aziz - Gurauan Berkasih Feat. Nuno Neo & Delia Kartika
» Felovoice - CintaiMu
» Not Today - 13 September
» De'noise - Cinta Pertama