15-12-2018

» » Bayu G2B - Tresno Ing Parangtritis

Download Lagu Bayu G2B Tresno Ing Parangtritis MP3 Dari Album Single Dangdut 2018, Lengkap Dengan Lirik Dan Video Klipnya, Lagu Ini " Bayu G2B - Tresno Ing Parangtritis " Sudah Dapat Kamu Dengarkan Di Media Online Sepeti JOOX , ITUNES , SPOTIFY , KKBOX , DEEZER , AMAZON , YOUTUBE Dan Lainnya . Belilah Kaset / CD OrigalNya Ya Bro!!! ...!

Bayu G2B - Tresno Ing Parangtritis
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Download lagu Tresno Ing Parangtritis Bayu G2B mp3


Lirik lagu Bayu G2B Tresno Ing Parangtritis

udah ning parangtritis, ono crito gawe tangis
kowe ninggal aku, gawe batinku keiris
opo kowe kelingan naliko jaman semono
tresnomu tak tompo, jare kowe arep setyo

wes bola bali aku nrimo kowe ngelarani aku
loro ning ati tembus sakjroning atiku
ngempet batin iki mendem loro lan kuciwo
mergo tresnomu saiki wes kanggo wong liyo

sakbendino isone mung nangis
naliko kelingan pas dewe ning parangtritis
kowe medot tresnoku tanpo sebab alesan
tiwas aku setyo eh jebul malah kapusan

kowe sing tak tresno malah tego gawe loro
tresnoku kang suci mbok bagi karo wong liyo
wes cukup cukup sakmene cerito kowe ro aku
mending aku mundur timbangane aku sing ajur




saktenane ati iki nganti nangis getih
pas ngerti tresnoku sanes tresno sing mbok pilih
kowe luwih ngaboti pilihanmu sing anyar
timbangane loro ati luwih apik dewe bubar

nadyan awakku iki isih tresno sliramu
nanging kabeh kari kenangan masa laluku
isone mung ikhlas kowe ninggalke aku
mugo aku cepet oleh penggantimu

ombak ning tengah segoro, pasir putih nang tepinan
atiku kelaran wes dadi korban katresnan
opo kabeh tresno kudu butuh pengorbanan
timbang loro ati mendingan aku kelangan

kowe sing tak tresno malah tego gawe loro
tresnoku kang suci mbok bagi karo wong liyo
wes cukup cukup sakmene cerito kowe ro aku
mending aku mundur timbangane aku sing ajur

kowe sing tak tresno malah tego gawe loro
tresnoku kang suci mbok bagi karo wong liyo
wes cukup cukup sakmene cerito kowe ro aku
mending aku mundur timbangane aku sing ajur

#END LIRIK
Unduh lagu Bayu G2B Tresno Ing Parangtritis dari album "Single Dangdut 2018" gratis di Wap7. Beli juga musik original di iTunes untuk mendukung karyanya atau gunakan I-Ring / RBT Bayu G2B. Jangan lupa untuk share lagunya ya. Thanks!
Lagu Terkait
» Bayu G2B - Tresno Ing Parangtritis
» Bayu G2B - Cinta Yang Sempurna
» Bayu G2B - Kota Kecilku Surabaya
» Nella Kharisma Feat. Bayu G2b - Selingkuh Karo Sri
» Nella Kharisma Feat. Bayu G2b - Setyo Sehidup Semati (S3)
Lagu Terbaru
» Fareez Fauzi - Bersamamu
» Nella Kharisma - Pacar Setia
» Jaz - Berdua Bersama
» Isyana Sarasvati & Rara Sekar - Luruh
» Sissy Prescillia - Kita
» Isyana Sarasvati - Stargazing
» Jaz - Luluh
» Muara - Jika
» Bilal Muhammad - Tawa Sang Penguasa (feat. DZEE)
» Azmarul Azuan - Akhir Persahabatan