21-07-2019

» » Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan

Download Lagu Intan Rahma Kowe Lan Kenangan MP3 Dari Album Single Dangdut 2018, Lengkap Dengan Lirik Dan Video Klipnya, Lagu Ini " Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan " Sudah Dapat Kamu Dengarkan Di Media Online Sepeti JOOX , ITUNES , SPOTIFY , KKBOX , DEEZER , AMAZON , YOUTUBE Dan Lainnya . Belilah Kaset / CD OrigalNya Ya Bro!!! ...!

Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Download lagu Kowe Lan Kenangan Intan Rahma mp3


Lirik lagu Intan Rahma Kowe Lan Kenangan

ra biso lali
mung tansah kenangan
karo kowe sing tak tresno
ninggalke kenangan

kabeh dadi impenku
koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki
mungkin kowe wes ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko
yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno
nanging mung mbok sio-sio

pancen lantip pikiranmu
pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi
mung tok nggo ngelarani aku

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

mungkin wes dadi takdire gusti
biso nyawang kowe nanging tanpo biso nduweni
kabeh dadi impenku koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki mungkin kowe wes ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku

#END LIRIK
Unduh lagu Intan Rahma Kowe Lan Kenangan dari album "Single Dangdut 2018" gratis di Wap7. Beli juga musik original di iTunes untuk mendukung karyanya atau gunakan I-Ring / RBT Intan Rahma. Jangan lupa untuk share lagunya ya. Thanks!
Lagu Terkait
» Intan Rahma - Kudune Aku
» Intan Rahma - Sawangen Aku
» Intan Rahma - Tetep Yakin
» Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan
» Intan Rahma - Urip Kui Keras
» Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan
» Intan Rahma - Crazy Love
» Intan Rahma - Nggenteni Janjimu
» Intan Rahma - Harapan Palsu
» Intan Rahma - Kangen
Lagu Terbaru
» Dewi Perssik - Cinta Ayah
» Nella Kharisma - Haning
» Nonna 3in1 - Takkan Tergantikan
» PRODUCE X 101 - To My World
» PRODUCE X 101 - Boyness
» PRODUCE X 101 - Dream For You
» Dinda Permata - Cewek Matic
» Suran - Surfin’ (서핑해)
» Marion Jola - Damba
» Marion Jola - Jangan (feat. Rayi Putra)