23-03-2019

» » Nella Kharisma - Pengen Nyokot Kowe

Download Lagu Nella Kharisma Pengen Nyokot Kowe MP3 Dari Album Single Dangdut 2018, Lengkap Dengan Lirik Dan Video Klipnya, Lagu Ini " Nella Kharisma - Pengen Nyokot Kowe " Sudah Dapat Kamu Dengarkan Di Media Online Sepeti JOOX , ITUNES , SPOTIFY , KKBOX , DEEZER , AMAZON , YOUTUBE Dan Lainnya . Belilah Kaset / CD OrigalNya Ya Bro!!! ...!

Nella Kharisma - Pengen Nyokot Kowe
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Download lagu Pengen Nyokot Kowe Nella Kharisma mp3


Lirik lagu Nella Kharisma Pengen Nyokot Kowe

Aku kekes kesel mikir kowe
Aku gemes pengen nyokot kowe
Bola bali mung tok sepelekke
Yen terus ngene wes ra sayang jenenge

Winginane kowe iseh tak maafke
Neng saiki aku miker sak tenane
Sabar iki mesti ono batese
Yen wis ra kuat isoh metu sungune

Asline aku sopo mbok anggep opo


Kok kowe tego
Rasane neng ati loro
Kowe mbalelo gawe perkoro

Mending aku mlaku dewe
Ra karo kowe yowis nasipe
Nganti entek sabare
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe

Ra perlu miker dowo yen ninggal kowe lungo
Ra gawe seneng kowe malah mung gawe loro
Sayang ku mbien gedhe saiki wis ra ono
Di sayang tenanan malah ngeboti sing liyo
Yowis teko lakoni ninggal kowe ra rugi
Ket mbien mung ngeneki kowe yo ra perduli
Ra karep tak baleni kabeh cerito iki
Getun ku nglanggati mending tak lungo saiki

Kesel pikire
Gemes rasane
Mikir kowe edan dewe

Ra kuat atine
Semene wae
Aku iki ngomong sak nyatane

Aku kekes kesel mikir kowe
Aku gemes pengen nyokot kowe
Bola bali mung tok sepelekke
Yen terus ngene wes ra sayang jenenge

Asline aku sopo mbok anggep opo
Kok kowe tego
Rasane neng ati loro
Kowe mbalelo gawe perkoro

Mending aku mlaku dewe
Ra karo kowe yowis nasipe
Nganti entek sabare
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe

Asline aku sopo mbok anggep opo
Kok kowe tego
Rasane neng ati loro
Kowe mbalelo gawe perkoro

Mending aku mlaku dewe
Ra karo kowe yowis nasipe
Nganti entek sabare
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe

#END LIRIK
Unduh lagu Nella Kharisma Pengen Nyokot Kowe dari album "Single Dangdut 2018" gratis di Wap7. Beli juga musik original di iTunes untuk mendukung karyanya atau gunakan I-Ring / RBT Nella Kharisma. Jangan lupa untuk share lagunya ya. Thanks!
Lagu Terkait
» Nella Kharisma - Teman Rasa Kencan
» Nella Kharisma - Lungaku
» Nella Kharisma - LDR (Tulungagung Hongkong)
» Nella Kharisma - Online (Ono Liane)
» Nella Kharisma - Jawaban Kemarin
» Nella Kharisma - Mars Cah Edan
» Nella Kharisma - Baik Baik Sayang
» Nella Kharisma - Dadi Masalah
» Nella Kharisma - Kamu Sesuatu
» Nella Kharisma - Cinta Tak Memilihmu
Lagu Terbaru
» Syahiba - Ngikhlasno Welas feat. Putri Regina
» Nella Kharisma - Teman Rasa Kencan
» Asep Balon - Pennywise
» Eyza Bahra - Ada Chan feat. ADK
» Hanin Dhiya - Berpisah Itu Mudah feat. Arya
» Duo Amor - Kau Salip Cintaku
» Rischa Antika - Sandiwaramu
» Lifa Nabila - Sok Perhatian
» Nella Kharisma - Lungaku
» Lingua & Syifa Hadju - Jangan Kau Henti